Je kan hierboven het nummer invullen van de vragenlijst die je eerder hebt ingevuld.
De resultaten tref je hieronder aan, na invulling van het nummer.

Bekijk een paar voorbeelden.

1655 - 1650 - 1649 - 1648 - 1647 - 1646 - 1644 - 1643


Uitgebreide analyse van jouw vrij partij

Wil je jouw gegevens aan een kennis doorsturen?
Vul het emailadres van de ontvanger in:

 

Nummer van dit rapport is 1644

Je naam pjer Lengte vrijpartij 7 minuten
Je bent een man Orale sex Nee
Je leeftijd is 65 Veilige sex Nee
Je sexuele geaardheid is Hetero Lingerie voor partner ja
Provincie Zuid-Holland Experimenteren met speeltjes ja
Plaats Rotterdam Iets met iemand afspreken? ja
Je had sex met een vrouw Leeftijd eerste keer sex 16
Relatie tot die persoon Partner Aantal keer sex 2x per week
Sex vond plaats in Het bed Volgens verwachting Ja
Cijfer 7 Was de eerste keer tijdens vakantie Nee
Orgasme Ja 1x Aantal verschillende partners 15
Vrij je altijd veilig Nee

Samenvatting van je laatste ervaring

Je bent een man van 65 jaar. Je sexuele geaardheid is Hetero en je hebt een relatie. De vrijparij ging niet gepaard met orale sex en je had sex in Rotterdam, in de provincie Zuid-Holland. Je had sex met een vrouw. Dat 1 op 1 contact komt vaak voor in Nederland. Je hebt jezelf voor deze vrijpartij een 7 gegeven. Dat is een goed cijfer en je hebt tijdens deze vrijpartij een goede indruk bij je partner achtergelaten.

De favoriete plaats om te vrijen is voor iedereen anders. Jij hebt het in het bed gedaan. 51,4% van de Nederlanders heeft het ook in het bed gedaan. De meest favoriete plek om te vrijen in Nederland is het bed.

Het hebben van een orgasme is toch wel hetzelfde als het toefje slagroom boven op een taart. Jij hebt een orgasme gehad tijdens je laatste vrijpartij.

De lengte van een vrijpartij zegt natuurlijk niets over de kwaliteit, maar toch even een korte analyse. De lengte van jou vrijpartij is 7 minuten. Dit is een matige score. Probeer een volgende keer er eens wat minuten aan te knopen. Want des te langer een vrijpartij duurt, des te lekkerder ga jij en je partjer het uiteindelijk vinden. Gelukkig zijn er tegenwoordig wel middeltjes die je helpen je libido te vergroten. Klik maar eens door en zie wat er mogelijk is. (Voor mannen en vrouwen)

Iedereen die vrijt heeft daar van te voren mooie gedachten bij. Jij natuurlijk ook. Diep in je hart wil je dat het een vrijpartij wordt waar de vonken van afvliegen. Je hebt aangegeven dat de vrijpartij ging zoals verwacht. Dit zegt toch wel veel over jou, hoe jij je partner kent, en hoe je jezelf kent. Je hebt gewoon een goede relatie met de partner van deze vrijpartij.

Het wel of niet veilig vrijen is tegenwoordig geen discussie meer. Doe het daarom altijd veilig.Oops, jij hebt het onveilig gedaan. Heb je al jeuk?

Uit de cijfers blijkt dat mensen over het algemeen meerdere partners hebben gedurende hun leven. Uit de cijfers blijkt dat je tot op de dag van vandaag 15 bedpartners hebt gehad. We kunnen rustig stellen dat je een bedpartner bent met een rijke ervaring. Vraag jezelf eens af in hoeverre het aantal contacten heeft bijgedragen aan je geluk. Of ben je er juist minder gelukkig door geworden?

Het aantal keren dat je sex hebt is ongeveer 2x per week. Er vanuit gaande dat je vanaf 16e jaar sexueel actief bent, heb je tot en met vandaag 5096 keer sex gehad.

Als je de kans krijgt wil je wel eens met iemand afspreken. Klik hier eens door. Zeker weten dat je iemand treft die bij jou past.

Je partner in spannende kleding? Mmmmm, heerlijk is dat om te zien. Net dat vleugje extra spanning dat je relatie vaak zo veel goed kan doen. Wil je vaker eens iets met lingerie, kijk dan eens hier. Een leuk aanbod van trendy setjes voor in de avond of voor in bed.

Experimenteren met speeltjes is leuk, verrassend en opwindend
Jij zou het leuk vinden als je partner speeltjes gebruikt. Laat je fantasie de vrije loop en bestel eens iets leuks.

Je eerste keer
De eerste keer dat je sex had was je 16 jaar. De gemiddelde leeftijd van de eerste keer sex is 17,20 jaar. Jij bent dus op jongere leeftijd met sex in aanraking gekomen en wijkt hiermee nauwelijks af van het gemiddelde. Op zich zegt dit cijfer natuurlijk niets, maar is gewoon leuk om te weten.

Print deze pagina
Je kunt deze vragenlijst uitprinten en bewaren. Elke vragenlijst heeft een uniek nummer, in dit geval 1644. Onthou dit nummer zodat je die later nog eens kunt uitprinten.

Dit was een beschrijving van je laatste vrijpartij. De redactie van www.vrijcijfer.nl wenst je heel veel succes verder en hoopt je nog eens hier terug te zien.