Je kan hierboven het nummer invullen van de vragenlijst die je eerder hebt ingevuld.
De resultaten tref je hieronder aan, na invulling van het nummer.

Bekijk een paar voorbeelden.

1655 - 1650 - 1649 - 1648 - 1647 - 1646 - 1644 - 1643


Uitgebreide analyse van jouw vrij partij

Wil je jouw gegevens aan een kennis doorsturen?
Vul het emailadres van de ontvanger in:

 

Nummer van dit rapport is 1647

Je naam Ikke Lengte vrijpartij 60 minuten
Je bent een man Orale sex Ja
Je leeftijd is 26 Veilige sex Nee
Je sexuele geaardheid is Hetero Lingerie voor partner ja
Provincie Limburg Experimenteren met speeltjes ja
Plaats Brunssum Iets met iemand afspreken? nee
Je had sex met een vrouw Leeftijd eerste keer sex 19
Relatie tot die persoon Partner Aantal keer sex 6x per week
Sex vond plaats in Anders Volgens verwachting Ja
Cijfer 9 Was de eerste keer tijdens vakantie Nee
Orgasme Ja 2x Aantal verschillende partners 4
Vrij je altijd veilig Nee

Samenvatting van je laatste ervaring

Je bent een man van 26 jaar. Je sexuele geaardheid is Hetero en je hebt een relatie. De vrijparij ging gepaard met orale sex en je had sex in Brunssum, in de provincie Limburg. Je had sex met een vrouw. Dat 1 op 1 contact komt vaak voor in Nederland. Je hebt jezelf voor deze vrijpartij een 9 gegeven. Een prachtig cijfer. Niet tegen iedereen vertellen, anders willen ze allemaal met je.

De favoriete plaats om te vrijen is voor iedereen anders. Jij hebt het in anders gedaan. 8,4% van de Nederlanders heeft het ook in anders gedaan. De meest favoriete plek om te vrijen in Nederland is het bed.

Het hebben van een orgasme is toch wel hetzelfde als het toefje slagroom boven op een taart. Jij hebt meedere orgasmes gehad tijdens je laatste vrijpartij. Jij hebt aangegeven meerdere orgasmes te hebben gehad. Meer dan 1 orgasme. Weet je het zeker? Was het geen typefout bij het invullen?

De lengte van een vrijpartij zegt natuurlijk niets over de kwaliteit, maar toch even een korte analyse. De lengte van jou vrijpartij is 60 minuten. Je bent een echte volhouder. Een marathonvrijer. Een doordouwer. Een vrijpartij die langer dan dertig minuten duurt is klasse. Vertel dit direct door aan je collega's, die zullen stik jaloers zijn op je. Als dit zo doorgaat krijg je in ieder geval een standbeeld en misschien krijg je op Koninginnedag wel een lintje.

Iedereen die vrijt heeft daar van te voren mooie gedachten bij. Jij natuurlijk ook. Diep in je hart wil je dat het een vrijpartij wordt waar de vonken van afvliegen. Je hebt aangegeven dat de vrijpartij ging zoals verwacht. Je had dus gedacht dat deze vrijpartij zo zou gaan, zoals die is gegaan. Was dit toeval of heb je echt kennis van zaken?

Het wel of niet veilig vrijen is tegenwoordig geen discussie meer. Doe het daarom altijd veilig.Oops, jij hebt het onveilig gedaan. Heb je al jeuk?

Uit de cijfers blijkt dat mensen over het algemeen meerdere partners hebben gedurende hun leven. Uit de cijfers blijkt dat je tot op de dag van vandaag 4 bedpartners hebt gehad. We kunnen rustig stellen dat je een bedpartner bent met een rijke ervaring. Vraag jezelf eens af in hoeverre het aantal contacten heeft bijgedragen aan je geluk. Of ben je er juist minder gelukkig door geworden?

Het aantal keren dat je sex hebt is ongeveer 6x per week. Er vanuit gaande dat je vanaf 19e jaar sexueel actief bent, heb je tot en met vandaag 2184 keer sex gehad.

Je geeft aan dat je er niet aan denkt eens een afspraakje met iemand te maken. Dat is jammer. Probeer het toch eens via onze linkpagina.

Je partner in spannende kleding? Mmmmm, heerlijk is dat om te zien. Net dat vleugje extra spanning dat je relatie vaak zo veel goed kan doen. Wil je vaker eens iets met lingerie, kijk dan eens hier. Een leuk aanbod van trendy setjes voor in de avond of voor in bed.

Experimenteren met speeltjes is leuk, verrassend en opwindend
Jij zou het leuk vinden als je partner speeltjes gebruikt. Laat je fantasie de vrije loop en bestel eens iets leuks.

Je eerste keer
De eerste keer dat je sex had was je 19 jaar. De gemiddelde leeftijd van de eerste keer sex is 17,20 jaar. Jij bent dus op latere leeftijd met sex in aanraking gekomen en wijkt hiermee nauwelijks af van het gemiddelde. Op zich zegt dit cijfer natuurlijk niets, maar is gewoon leuk om te weten.

Print deze pagina
Je kunt deze vragenlijst uitprinten en bewaren. Elke vragenlijst heeft een uniek nummer, in dit geval 1647. Onthou dit nummer zodat je die later nog eens kunt uitprinten.

Dit was een beschrijving van je laatste vrijpartij. De redactie van www.vrijcijfer.nl wenst je heel veel succes verder en hoopt je nog eens hier terug te zien.