Je kan hierboven het nummer invullen van de vragenlijst die je eerder hebt ingevuld.
De resultaten tref je hieronder aan, na invulling van het nummer.

Bekijk een paar voorbeelden.

1655 - 1650 - 1649 - 1648 - 1647 - 1646 - 1644 - 1643


Uitgebreide analyse van jouw vrij partij

Wil je jouw gegevens aan een kennis doorsturen?
Vul het emailadres van de ontvanger in:

 

Nummer van dit rapport is 1648

Je naam lol Lengte vrijpartij 40 minuten
Je bent een man Orale sex Ja
Je leeftijd is 25 Veilige sex Ja
Je sexuele geaardheid is Hetero Lingerie voor partner nee
Provincie Zuid-Holland Experimenteren met speeltjes ja
Plaats 's-Gravenhage Iets met iemand afspreken? ja
Je had sex met een vrouw Leeftijd eerste keer sex 17
Relatie tot die persoon Studiegenoot Aantal keer sex 3x per maand
Sex vond plaats in Het bed Volgens verwachting Ja
Cijfer 3 Was de eerste keer tijdens vakantie Ja
Orgasme Ja, vaker Aantal verschillende partners 7
Vrij je altijd veilig Ja

Samenvatting van je laatste ervaring

Je bent een man van 25 jaar. Je sexuele geaardheid is Hetero en je hebt geen een relatie. De vrijparij ging gepaard met orale sex en je had sex in 's-Gravenhage, in de provincie Zuid-Holland. Je had sex met een vrouw. Dat 1 op 1 contact komt vaak voor in Nederland. Je hebt jezelf voor deze vrijpartij een 3 gegeven. O my god. Wat een ramp. Echt een tranentrekker. Je kan beter een therapeut op zoeken.

De favoriete plaats om te vrijen is voor iedereen anders. Jij hebt het in het bed gedaan. 51,4% van de Nederlanders heeft het ook in het bed gedaan. De meest favoriete plek om te vrijen in Nederland is het bed.

Het hebben van een orgasme is toch wel hetzelfde als het toefje slagroom boven op een taart. Jij hebt gehad tijdens je laatste vrijpartij.

De lengte van een vrijpartij zegt natuurlijk niets over de kwaliteit, maar toch even een korte analyse. De lengte van jou vrijpartij is 40 minuten. Je bent een echte volhouder. Een marathonvrijer. Een doordouwer. Een vrijpartij die langer dan dertig minuten duurt is klasse. Vertel dit direct door aan je collega's, die zullen stik jaloers zijn op je. Als dit zo doorgaat krijg je in ieder geval een standbeeld en misschien krijg je op Koninginnedag wel een lintje.

Iedereen die vrijt heeft daar van te voren mooie gedachten bij. Jij natuurlijk ook. Diep in je hart wil je dat het een vrijpartij wordt waar de vonken van afvliegen. Je hebt aangegeven dat de vrijpartij ging zoals verwacht. Je had dus gedacht dat deze vrijpartij zo zou gaan, zoals die is gegaan. Was dit toeval of heb je echt kennis van zaken?

Het wel of niet veilig vrijen is tegenwoordig geen discussie meer. Doe het daarom altijd veilig.

Prima. Je hebt een veilig sexueel contact gehad. Dat is oké. Blijf dat vooral ook doen in de toekomst. Zeker met wisselnde partners. Ook voorkom je zo zwangerschappen zodat je nog heel lang van uitgebreide seksuele contacten kunt genieten.

Uit de cijfers blijkt dat mensen over het algemeen meerdere partners hebben gedurende hun leven. Uit de cijfers blijkt dat je tot op de dag van vandaag 7 bedpartners hebt gehad. We kunnen rustig stellen dat je een bedpartner bent met een rijke ervaring. Vraag jezelf eens af in hoeverre het aantal contacten heeft bijgedragen aan je geluk. Of ben je er juist minder gelukkig door geworden?

Het aantal keren dat je sex hebt is ongeveer 3x per maand. Er vanuit gaande dat je vanaf 17e jaar sexueel actief bent, heb je tot en met vandaag 288 keer sex gehad.

Als je de kans krijgt wil je wel eens met iemand afspreken. Klik hier eens door. Zeker weten dat je iemand treft die bij jou past.

Wat jou betreft draagt je partner geen spannende kleding. Grote kans dat je van puur natuur houdt en dat je houdt van huid op huid contact. Als je je bedenkt neem hier eens een kijkje. Er is genoeg keus.

Experimenteren met speeltjes is leuk, verrassend en opwindend
Jij zou het leuk vinden als je partner speeltjes gebruikt. Laat je fantasie de vrije loop en bestel eens iets leuks.

Je eerste keer
De eerste keer dat je sex had was je 17 jaar. De gemiddelde leeftijd van de eerste keer sex is 17,20 jaar. Jij bent dus op latere leeftijd met sex in aanraking gekomen en wijkt hiermee nauwelijks af van het gemiddelde. Op zich zegt dit cijfer natuurlijk niets, maar is gewoon leuk om te weten.

Print deze pagina
Je kunt deze vragenlijst uitprinten en bewaren. Elke vragenlijst heeft een uniek nummer, in dit geval 1648. Onthou dit nummer zodat je die later nog eens kunt uitprinten.

Dit was een beschrijving van je laatste vrijpartij. De redactie van www.vrijcijfer.nl wenst je heel veel succes verder en hoopt je nog eens hier terug te zien.