Je kan hierboven het nummer invullen van de vragenlijst die je eerder hebt ingevuld.
De resultaten tref je hieronder aan, na invulling van het nummer.

Bekijk een paar voorbeelden.

1655 - 1650 - 1649 - 1648 - 1647 - 1646 - 1644 - 1643


Uitgebreide analyse van jouw vrij partij

Wil je jouw gegevens aan een kennis doorsturen?
Vul het emailadres van de ontvanger in:

 

Nummer van dit rapport is 1649

Je naam zware jongen Lengte vrijpartij 5 minuten
Je bent een man Orale sex Nee
Je leeftijd is 43 Veilige sex Ja
Je sexuele geaardheid is Hetero Lingerie voor partner ja
Provincie Groningen Experimenteren met speeltjes ja
Plaats Grootegast Iets met iemand afspreken? ja
Je had sex met een vrouw Leeftijd eerste keer sex 15
Relatie tot die persoon Partner Aantal keer sex 4x per jaar
Sex vond plaats in Het bed Volgens verwachting Nee
Cijfer 6 Was de eerste keer tijdens vakantie Nee
Orgasme Nee Aantal verschillende partners 5
Vrij je altijd veilig Ja

Samenvatting van je laatste ervaring

Je bent een man van 43 jaar. Je sexuele geaardheid is Hetero en je hebt een relatie. De vrijparij ging niet gepaard met orale sex en je had sex in Grootegast, in de provincie Groningen. Je had sex met een vrouw. Dat 1 op 1 contact komt vaak voor in Nederland. Je hebt jezelf voor deze vrijpartij een 6 gegeven. Dit is een voldoende en komt wel vaker voor. Je bent hierin niet uniek.

De favoriete plaats om te vrijen is voor iedereen anders. Jij hebt het in het bed gedaan. 51,4% van de Nederlanders heeft het ook in het bed gedaan. De meest favoriete plek om te vrijen in Nederland is het bed.

Het hebben van een orgasme is toch wel hetzelfde als het toefje slagroom boven op een taart. Jij hebt geen orgasme gehad tijdens je laatste vrijpartij. Wij vinden dat erg spijtig voor je. Als ik jou was zou ik maar eens goed nadenken hoe het verder moet in je leven. Wist je dat het mogelijk is om je potentie, en daarmee de kracht van je orgasme, een flinke zet in de goeie richting te geven? Klik hier voor meer informatie.

De lengte van een vrijpartij zegt natuurlijk niets over de kwaliteit, maar toch even een korte analyse. De lengte van jou vrijpartij is 5 minuten. Dit is een matige score. Probeer een volgende keer er eens wat minuten aan te knopen. Want des te langer een vrijpartij duurt, des te lekkerder ga jij en je partjer het uiteindelijk vinden. Gelukkig zijn er tegenwoordig wel middeltjes die je helpen je libido te vergroten. Klik maar eens door en zie wat er mogelijk is. (Voor mannen en vrouwen)

Iedereen die vrijt heeft daar van te voren mooie gedachten bij. Jij natuurlijk ook. Diep in je hart wil je dat het een vrijpartij wordt waar de vonken van afvliegen. Je hebt aangegeven dat de vrijpartij niet ging zoals verwacht. Het ging dus slechter dan je dacht. Als dit nou vaker voorkomt moet je je afvragen wat je daar aan moet gaan doen. Je kan altijd nog aan zelfbevrediging denken.

Het wel of niet veilig vrijen is tegenwoordig geen discussie meer. Doe het daarom altijd veilig.

Prima. Je hebt een veilig sexueel contact gehad. Dat is oké. Blijf dat vooral ook doen in de toekomst. Zeker met wisselnde partners. Ook voorkom je zo zwangerschappen zodat je nog heel lang van uitgebreide seksuele contacten kunt genieten.

Uit de cijfers blijkt dat mensen over het algemeen meerdere partners hebben gedurende hun leven. Uit de cijfers blijkt dat je tot op de dag van vandaag 5 bedpartners hebt gehad. We kunnen rustig stellen dat je een bedpartner bent met een rijke ervaring. Vraag jezelf eens af in hoeverre het aantal contacten heeft bijgedragen aan je geluk. Of ben je er juist minder gelukkig door geworden?

Het aantal keren dat je sex hebt is ongeveer 4x per jaar. Er vanuit gaande dat je vanaf 15e jaar sexueel actief bent, heb je tot en met vandaag 112 keer sex gehad.

Als je de kans krijgt wil je wel eens met iemand afspreken. Klik hier eens door. Zeker weten dat je iemand treft die bij jou past.

Je partner in spannende kleding? Mmmmm, heerlijk is dat om te zien. Net dat vleugje extra spanning dat je relatie vaak zo veel goed kan doen. Wil je vaker eens iets met lingerie, kijk dan eens hier. Een leuk aanbod van trendy setjes voor in de avond of voor in bed.

Experimenteren met speeltjes is leuk, verrassend en opwindend
Jij zou het leuk vinden als je partner speeltjes gebruikt. Laat je fantasie de vrije loop en bestel eens iets leuks.

Je eerste keer
De eerste keer dat je sex had was je 15 jaar. De gemiddelde leeftijd van de eerste keer sex is 17,20 jaar. Jij bent dus op jongere leeftijd met sex in aanraking gekomen en wijkt hiermee sterk af van het gemiddelde. Op zich zegt dit cijfer natuurlijk niets, maar is gewoon leuk om te weten.

Print deze pagina
Je kunt deze vragenlijst uitprinten en bewaren. Elke vragenlijst heeft een uniek nummer, in dit geval 1649. Onthou dit nummer zodat je die later nog eens kunt uitprinten.

Dit was een beschrijving van je laatste vrijpartij. De redactie van www.vrijcijfer.nl wenst je heel veel succes verder en hoopt je nog eens hier terug te zien.