Je kan hierboven het nummer invullen van de vragenlijst die je eerder hebt ingevuld.
De resultaten tref je hieronder aan, na invulling van het nummer.

Bekijk een paar voorbeelden.

1655 - 1650 - 1649 - 1648 - 1647 - 1646 - 1644 - 1643


Uitgebreide analyse van jouw vrij partij

Wil je jouw gegevens aan een kennis doorsturen?
Vul het emailadres van de ontvanger in:

 

Nummer van dit rapport is 1650

Je naam Fluister Lengte vrijpartij 17 minuten
Je bent een man Orale sex Ja
Je leeftijd is 36 Veilige sex Nee
Je sexuele geaardheid is Hetero Lingerie voor partner nee
Provincie Gelderland Experimenteren met speeltjes ja
Plaats Elst Iets met iemand afspreken? ja
Je had sex met een vrouw Leeftijd eerste keer sex 15
Relatie tot die persoon Partner Aantal keer sex 3x per week
Sex vond plaats in De woonkamer Volgens verwachting Ja
Cijfer 7 Was de eerste keer tijdens vakantie Nee
Orgasme Ja 1x Aantal verschillende partners 6
Vrij je altijd veilig Nee

Samenvatting van je laatste ervaring

Je bent een man van 36 jaar. Je sexuele geaardheid is Hetero en je hebt een relatie. De vrijparij ging gepaard met orale sex en je had sex in Elst, in de provincie Gelderland. Je had sex met een vrouw. Dat 1 op 1 contact komt vaak voor in Nederland. Je hebt jezelf voor deze vrijpartij een 7 gegeven. Dit is een voldoende en komt wel vaker voor. Je bent hierin niet uniek.

De favoriete plaats om te vrijen is voor iedereen anders. Jij hebt het in de woonkamer gedaan. 12,2% van de Nederlanders heeft het ook in de woonkamer gedaan. De meest favoriete plek om te vrijen in Nederland is het bed.

Het hebben van een orgasme is toch wel hetzelfde als het toefje slagroom boven op een taart. Jij hebt een orgasme gehad tijdens je laatste vrijpartij.

De lengte van een vrijpartij zegt natuurlijk niets over de kwaliteit, maar toch even een korte analyse. De lengte van jou vrijpartij is 17 minuten. Jij bent wel een volhouder maar nog geen topper. Als je regelmatig op deze manier sext, krijg je een strak lijf en een goede conditie.

Iedereen die vrijt heeft daar van te voren mooie gedachten bij. Jij natuurlijk ook. Diep in je hart wil je dat het een vrijpartij wordt waar de vonken van afvliegen. Je hebt aangegeven dat de vrijpartij ging zoals verwacht. Jezelf kennen is goed. Eigenlijk is het jammer dat dit ook op sexgebied geldt. Zo heeft het leven geen verrassingen meer en dreig je in een sleur te komen. Dit betekent voor jou dat je toch wat beter je best kunt doen. Je wilt toch niet in een sleur komen?

Het wel of niet veilig vrijen is tegenwoordig geen discussie meer. Doe het daarom altijd veilig.Oops, jij hebt het onveilig gedaan. Heb je al jeuk?

Uit de cijfers blijkt dat mensen over het algemeen meerdere partners hebben gedurende hun leven. Uit de cijfers blijkt dat je tot op de dag van vandaag 6 bedpartners hebt gehad. We kunnen rustig stellen dat je een bedpartner bent met een rijke ervaring. Vraag jezelf eens af in hoeverre het aantal contacten heeft bijgedragen aan je geluk. Of ben je er juist minder gelukkig door geworden?

Het aantal keren dat je sex hebt is ongeveer 3x per week. Er vanuit gaande dat je vanaf 15e jaar sexueel actief bent, heb je tot en met vandaag 3276 keer sex gehad.

Als je de kans krijgt wil je wel eens met iemand afspreken. Klik hier eens door. Zeker weten dat je iemand treft die bij jou past.

Wat jou betreft draagt je partner geen spannende kleding. Grote kans dat je van puur natuur houdt en dat je houdt van huid op huid contact. Als je je bedenkt neem hier eens een kijkje. Er is genoeg keus.

Experimenteren met speeltjes is leuk, verrassend en opwindend
Jij zou het leuk vinden als je partner speeltjes gebruikt. Laat je fantasie de vrije loop en bestel eens iets leuks.

Je eerste keer
De eerste keer dat je sex had was je 15 jaar. De gemiddelde leeftijd van de eerste keer sex is 17,20 jaar. Jij bent dus op jongere leeftijd met sex in aanraking gekomen en wijkt hiermee sterk af van het gemiddelde. Op zich zegt dit cijfer natuurlijk niets, maar is gewoon leuk om te weten.

Print deze pagina
Je kunt deze vragenlijst uitprinten en bewaren. Elke vragenlijst heeft een uniek nummer, in dit geval 1650. Onthou dit nummer zodat je die later nog eens kunt uitprinten.

Dit was een beschrijving van je laatste vrijpartij. De redactie van www.vrijcijfer.nl wenst je heel veel succes verder en hoopt je nog eens hier terug te zien.