Je kan hierboven het nummer invullen van de vragenlijst die je eerder hebt ingevuld.
De resultaten tref je hieronder aan, na invulling van het nummer.

Bekijk een paar voorbeelden.

1655 - 1650 - 1649 - 1648 - 1647 - 1646 - 1644 - 1643


Uitgebreide analyse van jouw vrij partij

Wil je jouw gegevens aan een kennis doorsturen?
Vul het emailadres van de ontvanger in:

 

Nummer van dit rapport is 1655

Je naam Gabrielle Lengte vrijpartij 25 minuten
Je bent een vrouw Orale sex Ja
Je leeftijd is 34 Veilige sex Nee
Je sexuele geaardheid is Hetero Lingerie voor partner ja
Provincie Noord-Brabant Experimenteren met speeltjes ja
Plaats Dongen Iets met iemand afspreken? ja
Je had sex met een man Leeftijd eerste keer sex 14
Relatie tot die persoon Buurman/vrouw Aantal keer sex 3x per week
Sex vond plaats in De tuin Volgens verwachting Ja
Cijfer 8 Was de eerste keer tijdens vakantie Nee
Orgasme Ja 2x Aantal verschillende partners 24
Vrij je altijd veilig Nee

Samenvatting van je laatste ervaring

Je bent een vrouw van 34 jaar. Je sexuele geaardheid is Hetero en je hebt een relatie. De vrijparij ging gepaard met orale sex en je had sex in Dongen, in de provincie Noord-Brabant. Je had sex met een man. Dat 1 op 1 contact komt vaak voor in Nederland. Je hebt jezelf voor deze vrijpartij een 8 gegeven. Een prachtig cijfer. Niet tegen iedereen vertellen, anders willen ze allemaal met je.

De favoriete plaats om te vrijen is voor iedereen anders. Jij hebt het in de tuin gedaan. 4,0% van de Nederlanders heeft het ook in de tuin gedaan. De meest favoriete plek om te vrijen in Nederland is het bed.

Het hebben van een orgasme is toch wel hetzelfde als het toefje slagroom boven op een taart. Jij hebt meedere orgasmes gehad tijdens je laatste vrijpartij. Jij hebt aangegeven meerdere orgasmes te hebben gehad. Je bent niet de enige vrouw die meerdere orgasmes kan hebben. In die zin is het niet uniek, maar wel lekker en we hopen dat je er erg van hebt genoten.

De lengte van een vrijpartij zegt natuurlijk niets over de kwaliteit, maar toch even een korte analyse. De lengte van jou vrijpartij is 25 minuten. Jij bent wel een volhouder maar nog geen topper. Als je regelmatig op deze manier sext, krijg je een strak lijf en een goede conditie.

Iedereen die vrijt heeft daar van te voren mooie gedachten bij. Jij natuurlijk ook. Diep in je hart wil je dat het een vrijpartij wordt waar de vonken van afvliegen. Je hebt aangegeven dat de vrijpartij ging zoals verwacht. Je had dus gedacht dat deze vrijpartij zo zou gaan, zoals die is gegaan. Was dit toeval of heb je echt kennis van zaken?

Het wel of niet veilig vrijen is tegenwoordig geen discussie meer. Doe het daarom altijd veilig.Oops, jij hebt het onveilig gedaan. Heb je al jeuk?

Uit de cijfers blijkt dat mensen over het algemeen meerdere partners hebben gedurende hun leven. Uit de cijfers blijkt dat je tot op de dag van vandaag 24 bedpartners hebt gehad. WOW. Meer dan 20 bedpartners. Dat is niet mis. Veel Nederlanders zullen echt jaloers op je zijn.

Het aantal keren dat je sex hebt is ongeveer 3x per week. Er vanuit gaande dat je vanaf 14e jaar sexueel actief bent, heb je tot en met vandaag 3120 keer sex gehad.

Als je de kans krijgt wil je wel eens met iemand afspreken. Klik hier eens door. Zeker weten dat je iemand treft die bij jou past.

Je partner in spannende kleding? Mmmmm, heerlijk is dat om te zien. Net dat vleugje extra spanning dat je relatie vaak zo veel goed kan doen. Wil je vaker eens iets met lingerie, kijk dan eens hier. Een leuk aanbod van trendy setjes voor in de avond of voor in bed.

Experimenteren met speeltjes is leuk, verrassend en opwindend
Jij zou het leuk vinden als je partner speeltjes gebruikt. Laat je fantasie de vrije loop en bestel eens iets leuks.

Je eerste keer
De eerste keer dat je sex had was je 14 jaar. De gemiddelde leeftijd van de eerste keer sex is 17,20 jaar. Jij bent dus op jongere leeftijd met sex in aanraking gekomen en wijkt hiermee sterk af van het gemiddelde. Op zich zegt dit cijfer natuurlijk niets, maar is gewoon leuk om te weten.

Print deze pagina
Je kunt deze vragenlijst uitprinten en bewaren. Elke vragenlijst heeft een uniek nummer, in dit geval 1655. Onthou dit nummer zodat je die later nog eens kunt uitprinten.

Dit was een beschrijving van je laatste vrijpartij. De redactie van www.vrijcijfer.nl wenst je heel veel succes verder en hoopt je nog eens hier terug te zien.